Vandtætning af beton, betondæk og kældervægge

Vandtætning af beton, betondæk og kældervægge

Vandtætning af beton

Fugt har og vil altid være en generende faktor, der for så vidt muligt skal bekæmpes, når det drejer sig om et hus eller en bygning. Hos PROTECTOS® A/S har vi speciale i vandtætning af beton, som er en effektiv metode til at sikre beton mod indtrængning af vand, som udvikler sig til fugt. Bliver fugten ikke opdaget i tide, kan der forekomme råd og svamp, som er en meget dyr affære. Skal du bygge nyt hus eller renovere det gamle, tilbyder vi blandt andet vandtætning af kældervæg og vandtætning af betondæk i høj kvalitet.

Hos PROTECTOS® A/S besidder vi stor ekspertise, viden og ikke mindst mange års erfaring inden for vandtætning af beton og ved derfor, hvordan og hvorledes det gøres bedst og mest effektivt. Skal soklen eller en kældervæg tætnes, kan vi injicere et beskyttende materiale i selve betonkonstruktionen eller påføre det manuelt. Her lægges en membran og et beskyttelseslag, som reducerer risikoen for fugtudvikling. Vi udfører alt med respekt for miljøet, således at naturen ikke tager skade.

Professionel udførelse af vandtætning af beton

Står du og mangler en kompetent fagspecialist, der kan udføre en vandtætning af kældervæg og/eller beton for dig, er vi altid behjælpelige og kan træde til, når du har behov for vores assistance. Vi er et meget kvalitetsbevidst firma, der gennem mange år har leveret langtidsholdbare løsninger til både private og virksomheder, som sætter pris på rigtigt godt håndværk.

Vi anvender udelukkende nogle af branchens bedste og mest anerkendte materialer til vandtætning af beton, da vi på den måde får den mest stabile og slidstærke løsning, som vi kan stå inde for. Vi kommer gerne ud og ser på din opgave, således at vi kan determinere, hvad der kan og bør gøres i dit tilfælde. Om det skal være injicering eller manuel påføring er en vurdering, vi tager på stedet i samråd med dig naturligvis.

Kontakt os, når du skal renovere dit hus eller bygge nyt, så du får beskyttet betonen optimalt mod fugt. Så skal du ikke bekymre dig om noget som helst. Vi klarer det hele for dig. Ring eller skriv endelig, hvis du har mistanke om fugtskader, så vi omgående kan se på det. Du kan kontakte os på telefon 20 21 34 00 eller skrive til os på info@protectos.dk

Kategorier: ,

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...