Graffitirens – få hjælp til graffitiafrensning

Graffitirens – få hjælp til graffitiafrensning

 

Graffitirens – få hjælp til graffitiafrensning

Har din bolig været udsat for grafftihærværk? Hos PROTECTOS® tilbyder vi professionel hjælp til graffitirens på alle typer huse og bygninger, som har været genstand for vandalisme med graffiti. Som boligejer er det en meget ressourcekrævende og svær opgave at få bugt med, hvis ikke man har det rette udstyr. Vi er specialister i graffitirensning med mange års erfaring, hvor vi gennem årene har hjulpet rigtigt mange bolig- eller bygningsejere med at blive graffiti kvit, og vi bruger altid miljørigtige produkter, som naturen ikke tager skade af.

For det første ser det ikke særligt pænt ud at have en facade, der er skændet af graffiti. Og for det andet efterlader det mærker, når man har fjernet det. Det kræver nemlig nogle specielle midler at få det hele fjernet, så der ikke er spor af noget som helst tilbage. Vi tilbyder graffitirens på alle facader, mure og træværk. Uanset hvilken form for facade, der har været udsat, kan vi hjælpe. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har problemer med graffiti på dine mure.

Grundig og effektiv graffitiafrensning og beskyttelse

Når vi udfører en graffitiafrensning, er det med fokus på at gøre det så skånsomt som muligt. Vi er meget omhyggelige og har naturligvis respekt for din bolig. Derfor anvender vi nogle af markedets bedste produkter til formålet, som grundigt og effektiv går ind og løsner malingen. Er der stadig skygger tilbage, har vi endnu et tiltag, der sørger for at fjerne dem også. Du kan derfor altid kontakte os – gerne hurtigst muligt – hvis dine facader bliver genstand for graffitimaling.

Efter endt graffitirens giver vi murværk osv. en solid beskyttelse, som er særligt udviklet til at beskytte mod graffiti. Det er både olie- og vandafvisende, hvilket gør det svært for graffitien at sidde fast. Det er en permanent løsning, som bliver siddende og effektivt beskytter mod alskens slags maling og andre uhensigtsmæssige former for skænding. Materialet kan bruges på beton, kalksten, tegl, klinker og meget andet, og det tillader underlaget at ånde, samtidig med at det er godt beskyttet.

Bestil graffitirens hos os, og vær sikker på at få udført et stykke arbejde i høj kvalitet. Kontakt os endelig ved behov, når skaden er opstået eller allerede i dag, hvis du ønsker en forebyggende behandling. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 21 34 00 eller skrive til os på info@protectos.dk.

Kategori:

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...