Imprægnering af fliser. Få hjælp til fliseimprægnering

Imprægnering af fliser. Få hjælp til fliseimprægnering

 

Imprægnering af fliser

Med imprægnering af fliser bevarer du dine flisers flotte udseende længere og beskytter dem mod blandt andet alger og mos. Har du en indkørsel eller lignende med en flot belægning, er det klart i din interesse at sørge for, at de bliver ved med at være pæne. Udfordringen er bare, at det mildest talt er umuligt at holde fliser og andre former for belægning fri for mos og alger, hvis ikke man gør noget ved det. Fliseimprægnering er den bedste og mest effektive metode til at slippe af med dem på.

Hos PROTECTOS® er vi specialister i imprægnering af fliser med et specialudviklet produkt, PROTECTOS® Conceal, som forlænger belægningens levetid betydeligt, holder dem sunde og giver dem et flottere udseende i længere tid. Når vi imprægnerer fliser, renser vi dem grundigt i dybden, således at vi er sikre på, at der ikke sidder skadelige partikler tilbage. Det gør vi blandt andet med en fliserens, som smøres på og får lov at trænge ind i nogle minutter. Efterfølgende rengør vi dem med en højtryksrenser, så alt skidt og alger bliver løsnet og helt fjernes. Uanset om der er tale om rens eller imprægnering, bruger vi altid miljøvenlige produkter.

Forebyg mod forekomst af alger med fliseimprægnering

Har du fliser, der trænger til en grundig omgang rens og efterfølgende fliseimprægnering, er vi klar til at løfte opgave for dig. Er du selv træt af det hårde rensearbejde af fliser og mellem revnerne, når der sidder uskønne belægninger på, kan du slippe for det fremover ved at kontakte os. Med imprægnering af fliser får du også optimal beskyttelse mod indtrængen af vand. Det er særligt vand, der giver alger og mos gode vækstvilkår, hvorfor det bør begrænses i videst mulig udstrækning.

Når der er fliseimprægnering på dine fliser, vil alt vand prelle af og i stedet blive absorberet af belægningen. Det reducerer dermed forekomsten af flisepest, alger og mos samt beskytter mod slid og indtrængen af olie, salt og meget andet, der kan skade dine fliser. Du slipper for grimme pletter de kommende år, og det er kun ganske lidt vedligeholdelse, det kræver.

Ønsker du et tilbud på imprægnering af dine fliser, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 21 34 00, eller du kan skrive til os på info@protectos.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Kategori:

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...