Boligkarreer

Bo i bedre boliger

En almen bolig er ikke blot en almen bolig. Almene boligblokke rummer meget mere end den enkelte lejlighed. Fokus er på fællesskabet, fornuftige boligforhold og god boligkvalitet til alle. Både i det indre og i det ydre.

Mange boligblokke er opført for mange år siden og trænger i de fleste tilfælde til løbende vedligeholdelse. Hos PROTECTOS® A/S har vi mange års erfaring med imprægnering, afrensning og overfladebehandling af almene boligblokke og kender alt til de rette metoder i forhold til hver enkelt opgave.

Som specialister i store byggeprojekter er PROTECTOS® A/S vant til at håndtere hele processen fra rådgivning, over tilbudsgivning og til konkret udførelse efter de aftalte planer – vi har ekspertisen i at gennemføre omfattende, langvarige og komplekse projekter i det almene boligbyggeri.+


Tag os med på råd, hvis du har ansvaret for vedligeholdelse, nybyggeri og renovering af boliger eller ejendomme. Vi samarbejder både med private boligejere, ejendomsadministratorer, bygherrer, entreprenører, murermestre og bygningssagkyndige rådgivere.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen allerede i dag, og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.