Miljø

Tænk grønt – det betaler sig

Hos PROTECTOS® A/S er vi vores grønne ansvar bevidst. Vi bestræber os på at levere miljøvenlige løsninger og vi tænker så vidt muligt bæredygtighed ind i alle vores processer.

Vi arbejder med kvalitetsstyring og dokumenterer vores materialevalg ned i mindste detalje. Fra sag til sag vurderer vi, hvordan vi kan udføre den mest skånsomme afrensning som muligt – både omkring miljøet, vores medarbejdere, bygningerne og de overflader, som vi afrenser. Vi bruger kun kemikalier som en sidste udvej.

Vores erfarne og professionelle folk kender alt til de mest skånsomme afrensningsformer. Det afhænger af det ønskede resultat, underlagets beskaffenhed og hvad det efterfølgende skal bruges til. Vi tager altid højde for vores kunders individuelle krav og vælger den løsning, der imødekommer behovet – også når det gælder miljøet.

Hos PROTECTOS® A/S bruger vi kun markedets bedste specialudstyr til alle afrensningsformer. Vi investerer løbende i innovativ teknologi og det mest effektive og miljøvenlige udstyr, der klarer opgaven med mindst muligt spild.

Desuden bortskaffer vi naturligvis alt affald på kontrollerede modtagerstationer – med dokumentation. Vi har med andre ord fuld sporbarhed i forhold til vores løsninger.

Sidst, men ikke mindst: Vi får trykt vores brochurer og andre markedsføringsmaterialer med en 100 % biologisk nedbrydelig metode uden miljøskadelige kemikalier og tungmetaller. Det sker på et Cradle to Cradle-certificeret trykkeri i Danmark, som er anerkendt for sine klima-neutrale tryksager.