Facaderens

Facaderens

Syreneutral afrensning af facaden

Tiden sætter sine spor på vores boliger. Det oprindelige udseende ændrer sig med årene. Der kommer eksempelvis smudsaflejringer og snavs på facaden, alger og mos, misfarvninger som følge af forurening og endda graffiti. Vi har specialiseret os i at rense facader og andre overflader – med det ædle formål at genskabe det oprindelige udseende.

Vi bruger det nødvendige udstyr, vores erfaring og kompetencer til at sikre et optimalt resultat. Vi udfører bl.a. sandblæsning, hedvandsafrensning, graffitiafrensning, softblæsning, algeafrensning og afrensning af bevaringsværdige bygninger. Vi vælger altid den mest nænsomme løsning i forhold til underlagets beskaffenhed, brugssituation og naturligvis kundens ønsker. Vores erfarne folk bruger det rigtige udstyr, og de ved, hvad de har med at gøre.

Vi udviser ansvarlighed overfor mennesker, natur og miljø i valget af afrensningsmetode – og anvender syreneutrale produkter. Vi ser kemikalier som den absolut sidste udvej og vælger uden undtagelse den mest skånsomme afrensningsmetode hver gang. Vores materiel kan desuden indstilles så tryk, sand- og vandforbrug er tilpasset den enkelte opgave. Vi bruger kun de mest nødvendige ressourcer på at løse opgaven og udfører denne med minimalt spild.

Kategori:

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...