Renovering af gulve

Renovering af gulve

Gode gulve i stalde og staldbygninger er fundamentet for en optimal produktion – og gulvet er normalt den mest udsatte bygningsdel i en landbrugsbedrift. Derfor bør dette altid have højeste prioritet.

En nyrenoveret bund fører mange fordele med sig. En lukket og syrebestandig overflade gør at vand og bakterier bliver bremset fra at trænge ned i betonen og derved mindskes smittetrykket i besætningen betragteligt. Rengøringen lettes også, og når der i den forbindelse trænger begrænset med vand ned i betonen, så mindskes tørretiden efter vask væsentligt med et nedsat energiforbrug til følge. Den tørre bund bidrager ligeledes til sundhed og trivsel og medvirker igen til at mindske bakterievæksten. Så der er mange fordele ved en syrefast og lukket overflade.

PROTECTOS® Flydemørtel er særdeles velegnet til renovering af slidte betongulve i svinestier, farestier, klimastier samt til spaltelukning og ved lignende opgaver, hvor der er behov for et nyt syrefast slidlag.

Ved en minimum lagtykkelse på 8 mm opnåes en særdeles slidstærk og syrefast belægning. Overfladen kan skridsikres efter behov – og klæbeforbedrende additiver sikrer en rigtig god vedhæftning – også selv om flydemørtlen udlægges på fugtige overflader straks efter højtryksrensning. Derved opnås minimal spildtid mens renoveringen står på.

PROTECTOS® Højstyrkebeton kan ligeledes på enkel vis anvendes til at genopbygge et nedslidt gulv i stalden eller i staldbygningen.

Højstyrkebeton er en fiberforstærket beton, der blandes grundigt op og påføres den rengjorte overflade. Produktet er bl.a. særdeles velegnet til renovering af spalter. Hvis der ønskes en endnu stærkere overfladebeskyttelse, kan PROTECTOS® Top Coat med fordel efterfølgende påføres.

Resultatet er ikke til at tage fejl af; her fås et ekstremt slidstærkt, rengøringsvenligt og langtidsholdbart gulv, der tåler nedbrydning fra foder og gylle og slidtage fra dyr, mennesker og maskiner.

Kontakt PROTECTOS® allerede i dag og hør mere om vores løsninger med flydemørtel og højstyrkebeton.

Varekategori: Product ID: 3057

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...