Offentlige bygninger

Offentlige bygninger

Murværksimprægnering, betonimprægnering og antismudsmiddel

Det danske vejr udfordrer alle typer af offentlige ejendomme og byggerier. Vi tilbyder langtidsholdbare, lønsomme og individuelle løsninger inden for det offentlige og har udviklet en bred vifte af produkter, der passer til både skoler, institutioner, bevaringsværdige bygninger, broer og havneanlæg.

Vi samarbejder med offentlige myndigheder, instanser og enkeltpersoner i offentligt regi. Vi har et indgående kendskab til processer, forretningsgange og udfordringer ved at udføre vedligeholdelsesarbejde efter de lagte planer. Derfor tilbyder vi et professionelt samarbejde baseret på faglig indsigt, detaljerede specifikationer og dokumenterede løsninger.

Vi imprægnerer bygninger med stor respekt for det arkitektoniske udtryk og det originale udseende. Vores imprægnering påvirker ikke det visuelle, men bevarer bygningens flotte ydre. Vi beskytter bygningen mod indtrængende vand og fugt. Dermed fremstår bygningen sund og solid langt ind i fremtiden og samtidig opnår du “sidegevinster” som færre vedligeholdelsesudgifter, forbedret indeklima og mindsket varmeforbrug.


Tag os med på råd, hvis du har ansvaret for vedligeholdelse, nybyggeri og renovering af boliger eller ejendomme. Vi samarbejder både med private boligejere, ejendomsadministratorer, bygherrer, entreprenører, murermestre og bygningssagkyndige rådgivere.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen allerede i dag, og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.