Overfladebehandling af beton – kontakt PROTECTOS® og hør mere

Overfladebehandling af beton – kontakt PROTECTOS® og hør mere

 

Overfladebehandling af beton

Beton forekommer som et solidt og slidstærkt byggemateriale, men med tiden vil selv de mest hårdføre materialer bære præg af slid. Hos PROTECTOS® tilbyder vi overfladebehandling af beton, som beskytter betonen mod vand, alger og mos. Har du et nybygget hus eller ejendom, kan det være en rigtig god idé at investere i en optimal beskyttelse, som holder længe og reducerer risikoen for at få skader og revner.

Hos PROTECTOS® anvender vi et særligt udviklet middel til overfladebehandling af beton, som er en letflydende, farveløs imprægnering. Denne er udviklet til netop beton og holder vand og fugt ude af betonen, da det bare preller af. Kommer der først vand eller fugt ind, øger det risikoen for forekomsten af alger og mos, som kan skade betonen på sigt. Yderligere er det ikke særligt pænt at have grønne betonelementer, som er befængt med alger.

Når du får udført overfladebehandling af beton hos os, kan du være sikker på, at det bliver udført forsvarligt med miljøvenlige produkter, som naturen ikke tager skade af.

Effektiv overfladebehandling af beton med imprægnering

Før vi påbegynder en overfladebehandling af beton, sørger vi for at rengøre alle overflader, som skal behandles. Sådan sikrer vi os, at der ikke sidder noget tilbage, som kan skabe problemer indefra. Vores imprægnering er en PROTECTOS® B, som er en løsning, der er særligt udviklet til facader, der er bygget i relativt svage byggematerialer som beton, teglsten, keramiske fliser og andre svagt sugende materialer.

Der er mange fordele ved at få overfladebehandling af beton hos os. Dels fordi at det er med til at beskytte og forlænge betonens levetid. Men også fordi det sparer dig for en masse tid på rensning de kommende år. Det passer stort set sig selv, og du skal ikke se til, mens der er alger og mos, der begynder at gro, eller at der opstår frostskader. Det modvirker imprægneringen ganske effektivt.

Står du og mangler en dygtig fagspecialist med mange års erfaring inden for overfladebehandling af beton, er vi altid klar på at komme og give et godt og uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også rådgivning om, hvad der vil være den bedste løsning i dit konkrete tilfælde.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 20 21 34 00 – eller skriv til os på info@protectos.dk

Kategori:

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...