Algebehandling

Algebehandling

 

Slip for de grønne alger

Alger på fliser, træværk, tag og mure trives godt i det danske klima, hvor fugt og skygge er en del af naturens orden. Belægninger af rødalger og grønne alger pynter ikke, og de kan være genstridige og svære at få bugt med. Uden det rette algebekæmpelsesmiddel og en forebyggende indsats kan det blive en langsommelig og krævende proces at komme den grønne belægning til livs.

Hos PROTECTOS® er vi specialiseret i alle former for algebehandling. Vi afrenser grundigt alle typer algebelægninger på alle slags overflader og tilbyder pålidelig rådgivning om, hvordan du bliver fri for de grønne belægninger. Vores services inkluderer både en forebyggende indsats, der hæmmer algevæksten i for alvor at få fat og en skånsom afrensning af eksisterende algebelægninger.

Flisearealer er normalt kun flotte de første år. De bliver hurtigt angrebet af alger og mos, hvis rødder borer sig ned i de mikroskopiske sprækker. En højtryksrenser er ikke nok til at klare problemet, da den nu rensede overflade er en åben invitation til nye alge- og mosangreb. Overfladen skal efterfølgende behandles med de rette midler.

Vi har udviklet en effektiv metode til at rense og overfladebehandle fliser, sten og andre mineralske overflader. Med professionelt specialudstyr renser vi fliserne med rent vand, så begroninger og skidt må vige. Herefter langtidsbeskyttes fliserne. Når de er tørret, udlægges imprægneringsvæsken PROTECTOS® Stone Crete, der virker antihæftende, så vand, olie og fedtbaserede forureninger ikke trænger ind.

Behandlingen giver en lettere fjernelse af nye angreb af skidt og modvirker etablering af nye grønne belægninger. Overfladen forbliver diffusionsåben og er helt usynlig efter behandlingen. Den er meget effektiv på overflader som beton, tegl, sandsten, kalksandsten, mursten, terrazzo og belægningssten. Disse materialer bliver desuden nemmere at rengøre og vedligeholde.

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...