Fugtig kælder

Fugtig kælder

 

Fugtig kælder

Har du problemer med en fugtig kælder eller fugtige kældervægge, bør du tage det alvorligt. Fugt er ikke bare vand, der er ved at tørre. Det er skadeligt for det grundlæggende fundament af huset og kan potentielt forårsage store problemer med råd og revner. Hos PROTECTOS® hjælper vi ofte kunder med at få bugt med en fugtig kælder, hvor der fx har været oversvømmelse. Det kan meget vel blive en dyr udgift at skulle udbedre skaderne, hvorfor der bør iværksættes en plan for, hvordan man kommer det til livs.

Med fugtsikring af en fugtig kælder udfører vi et større eller mindre renoveringsarbejde, hvor der sættes en stopper for udviklingen af grundfugten. Vi anvender nogle af markedet bedste og mest effektive metoder til at forhindre en spredning eller udvikling, som bliver til et alvorligt problem, der ødelægger. Alle metoder har dokumenteret effekt og er anerkendt til bekæmpelse af en fugtig kælder. Og så bruger vi altid miljøvenlige produkter, som ikke forårsager skade på naturen.

Sikre din bolig mod en fugtig kælder

Har du kældernedgang til din bolig, kan du sikre den præventivt ved hjælp af fugtsikring. Vi kan blandt andet imprægnere alle facader samt sokkel, så vandet preller af. Råd- og svampeskader er dyre at slippe af med, da udbedringen ofte er yderst omfangsrig. Det er et større projekt, og det vil kræve en længerevarende indsats, hvor din kælder ikke er brugbar. Er der en kælder i din bolig, som ikke bliver brugt grundet fugtudvikling, kan vi hjælpe dig med at fjerne al fugt, så din kælder bliver anvendelig igen.

En fugtig kælder synes måske ikke som et stort problem for en lægmand, da mange måske har den antagelse, at det nok tørrer igen. Det er langt fra altid, at det er muligt. Særligt i en kælder, hvor der er mørkt og koldt, kan fugten ikke tørre. Og varer den ved, har den det netop med at udvikle råd og svamp – eller hvad der er værre. Det kan på sigt være revner i fundamentet.

Vil du have os til at tjekke en fugtig kælder efter i krogene, er vi altid parate til at hjælpe dig. Du kan kontakte os ved behov, så kommer vi gerne og giver en faglig vurdering samt et uforpligtende tilbud på, hvad det eventuelt vil koste at blive fugten kvit.

Kontakt os endelig på telefon 20 21 34 00 – eller skriv til os på info@protectos.dk

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...