Betonrenovering

Betonrenovering

Betonrenovering af udendørs trapper og svalegange

Har du brug for en kompetent og erfaren ekspert inden for renovering af udendørs trapper og svalegange, tilbyder vi hos PROTECTOS® renovering i høj kvalitet, så du får genskabt værdien af dine trapper. Det er ganske uundgåeligt i det danske klima, at ens udendørs trapper og svalegange kommer til at se medtagede og slidte ud. De bliver angrebet af alger, og der sætter sig en masse snavs på, som ikke ser særligt pænt ud. Her tilbyder vi at gå ind og rense dem i dybden, så de bliver helt rene og flotte igen. Vi bruger udelukkende miljøvenlige produkter, som ikke skader naturen, da vi er en miljøbevidst virksomhed, der tager socialt ansvar.

Renovering af udendørs trapper og svalegange er en rigtig god investering, som bidrager til at forlænge betonens levetid. Efterfølgende imprægnerer vi dem med et lag beskyttelse, som holder i flere år. Det lægger sig som en hinde på betonen, der dermed bliver mere slidstærkt og er i stand til at holde alger fra døren. Få grundig og effektiv betonrenovering af udendørs trapper hos PROTECTOS. Vi er specialister med mange års erfaring inden for renovering og beskyttelse af beton.

Betonrenovering af alle typer svalegange og udendørs trapper
Har du en svalegang eller udendørs trapper, der efterhånden længe har kunnet have gavn af en kyndig hånd, står vi til din rådighed. Vi er et yderst kvalitetsbevidst firma, der har alle de rigtige midler og redskaber til at udføre en flot renovering af udendørs trapper og svalegange. Det er ligemeget, om du skal have det udført, fordi det senere pænere ud, eller fordi du virkelig har interesse i at forlænge betonens levetid og skabe et mere sundt fundament.

Når det kommer til vores faglige integritet og vores unikke håndværk, går vi aldrig på kompromis. Du kan derfor trygt komme til os, hvis du vil have et godt tilbud på renovering af svalegange eller renovering af udendørs trapper. Særligt udendørs trapper kan gå hen og blive farlige, hvis de er befængt med et lag alger og andet skidt, der gør dem glatte, når det er vådt. Vi kan rense det og få bugt med det ganske enkelt samt give det vores beskyttende imprægnering, så det flotte resultat holder længere.

Skal vi se på betonrenovering af svalegange eller renovering af udendørs trapper hos dig? Giv os et kald og hør mere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit opgave. Kontakt os på telefon 20 21 34 00, eller skriv til os på info@protectos.dk

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...