PROTECTOS® LugtKontrol

PROTECTOS® LugtKontrol

 

PROTECTOS® LugtKontrol er et nyt og unikt produkt, der ikke bare maskere og overdøver lugtgener, som de gængse luftfriskere, men effektivt nedbryder og fjerne uønskede lugte. Dårlig lugt er en udfordring en lang række steder, hvor vi føler ubehag, helst undgår at komme eller kunne ønske os en bedre oplevelse. Det være sig skralderum, offentlige toiletter, omklædningsrum, kælder, ventilationsanlæg, bil, båd, campingvogn, rum med forarbejdning af madvarer m.fl. samt efter røg og sodskade. Vi kender dem alle og ønsker os en mere behagelig oplevelse, hvilket er muligt med den nyudviklede PROTECTOS® LugtKontrol.

Markedet byder på en bred vifte af udmærkede produkter og processer, herunder diverse luftfriskere, produkter med aktive carbon og bagepulver, men alle med en svag absorberingsevne eller blot med tiltalende overdøvende duft, der stimulerer vores sanser for en stund, men lugten vil ubevidst stadig være til stede. Den nye PROTECTOS® Lugtkontrol er testet til at være dobbelt så effektivt som de bedste carbon produkter på markedet.


Trin 1
Lugt molekyler absorberes af PROTECTOS® Lugtkontrol partiklerne.


Trin 2
Lugtmolekylerne nedbrydes til små ikke lugtbare molekyler og lugten forsvindes.

Kategori:

Anvendelse

PROTECTOS® LugtKontrol har en lang række anvendelsesmuligheder, bla. i skralderum, offentlige toiletter, omklædningsrum, kælder, ventilationsanlæg, bil, båd, campingvogn, rum med forarbejdning af madvarer m.fl. samt efter røg og sodskade. Kort sagt, alle steder med ubehagelig lugt.

Virkning

PROTECTOS® LugtKontrol er et patenteret produkt, der udmærker sig ved at fjerne lugtgener. Dette sker i en 2-trins lugt eliminations proces, hvor lugten bestående af svovl og nitrogenholdige molekyler absorberes og nedbrydes. Når lugt molekylerne er absorberet af PROTECTOS® LugtKontrol, bestående af modificerede silica partikler, vil de katalytisk bliver splittet til små lugtfri molekyler og den ubehagelige lugt er permanent fjernet.

PROTECTOS® LugtKontrol er effektivt og virker efter få minutter. Behandlingen trænger ind over alt hvor lugt sporer kan forekomme og lugten nedbrydes ved kilden. Udførslen kræver ikke store forberedende foranstaltninger i form af afdækning eller andet fra kunden, behandlingen udføres med specialudstyr af PROTECTOS® faguddannet personale.

Downloads

PROTECTOS® LugtKontrol Datablad

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...