PROTECTOS® Shield

PROTECTOS® Shield

 

Vores PROTECTOS® Shield-løsning er en miljøvenlig, vandbaseret og hurtigt tørrende murværksimprægnering. Når vi behandler med denne imprægnering opnås en stærk vandafvisende effekt, der kan holde i mindst ti år. Denne løsning er særligt udviklet til mineralske byggematerialer som mursten, beton, kalksandsten og andet svagt sugende murværk.

Behandlingen rummer en langtidsvirkende “anti-graffiti”-effekt, så en eventuel graffiti på porøse overflader lettere kan fjernes med højtryksrenser ved 80-90 grader celsius. Strukturen på den behandlede overflade forbliver uforandret, farven bliver lidt dybere og en eventuel glanseffekt bliver neddæmpet.

Kategori:

Drift og vedligeholdelse

PROTECTOS® Imprægneringen kræver ingen vedligeholdelse. Når produktet er færdigreageret ligger det beskyttet inde i murværket, og nedbrydes under normale forhold ikke.

Effekten kan kontrolleres ved påsprøjtning af vand. Herefter skal der kunne ses en vandfilm på muren, som tegn på at vandet ikke bliver suget ind i underlaget.

Det er vigtigt at underlaget til stadighed er intakt. Derfor anbefales årlig gennemgang og efterfølgende reparation af eventuelle observerede mangler.

Ved behov for afrensning af alger, mos, graffiti m.v. skal der anvendes produkter, som er godkendt af PROTECTOS, for at den garanterede effekt opretholdes. I modsat fald bortfalder eventuel udstedt garanti.

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...