Injicering

Injicering

Injicering af revner i beton og murværk

Har du revner i beton eller murværk i din private bolig, kan vi hos PROTECTOS® A/S hjælpe dig med en såkaldt injicering. Injicering af revner i beton og murværk er en professionel metode, vi anvender, når vi støder på revner og lignende, som bør lukkes omgående, så det ikke udvikler sig til noget værre. Det er nu engang sådan med beton, at det er relativt porøst og skrøbeligt, hvorfor det kan forekomme, at der vil opstå revner.

Særligt fugt i revner er med til at skabe ødelæggelser, hvorfor vi med injicering kan stoppe det i tide. Injicering af beton sker på den måde, at vi har vores injiceringsmiddel, som er en masse, der fungerer som en slags tyk lim eller fugemasse. Denne størkner og lukker sprækker og revner til, så der ikke kan komme vand ind, som bliver til skadelig fugt. Har du problemer med revner, der er ved at udvikle sig, er vi klar til at hjælpe dig. Når du får udført en opgave af os, er du samtidig sikker på, at der bliver anvendt miljøvenlige produkter.

Holdbar injicering af beton

Når der opstår revner, må du aldrig ignorere det og tro, at det ikke bliver værre. Lad altid tvivlen komme dig til gode, så du er på den sikre side. Gennem mange år har vi serviceret kunder i hele landet med effektiv injicering, som øjeblikket standser skaden. Massen, der fyldes i huller og revner, gør det mere modstandsdygtigt og robust, så det fremadrettet bliver svært for fugt og lignende at få fæste.

For at få den mest holdbare løsning anbefaler vi klart en injicering af revner i beton og murværk, som bliver udført med omhu og med fokus på kvalitet. Hos os er kvalitet en mærkesag, og god service og kyndig rådgivning er en selvfølge. Du kan derfor altid forvente, at vi løser opgaven til perfektion, så du får en solid og langtidsholdbar løsning.

Vil du sikre murværk og beton i din bolig, står vi til rådighed og kan vejlede dig om, hvilken løsning der er den bedste i dit konkrete tilfælde. Du kan kontakte os for nærmere aftale, så vi kan komme at se på opgaven hurtigst muligt, hvis du frygter udviklingen af revner.
Kontakt os på telefon 20 21 34 00 – eller skriv til os på info@protectos.dk

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...