Betonrenovering

Betonrenovering

Betonrenovering

Hos PROTECTOS® tilbyder vi professionel betonrenovering af udvendige betonkonstruktioner, som trænger til en grundig behandling. Med tiden vil beton få tegn på slid og blive befængt med alger, som ikke er hensigtsmæssigt for hverken udseende eller holdbarhed.

Selvom det er et hårdført byggemateriale, erfarer vi dog stadig, at der vil opstå et behov på sigt for en gennemgribende betonrenovering, der genskaber værdien af den pågældende konstruktion. Her kan vi gå ind og rense overfladen samt give den en effektiv imprægnering, som beskytter den mod slitage og eventuelle angreb af alger. Vi anvender altid miljøvenlige produkter, da vi nærer stor omtanke for naturen og har fokus på at skåne miljøet.

Har du en bygning, der ser medtaget ud, ser vi gerne på opgaven med henblik på at udføre en omhyggelig betonrenovering, der giver en mere sund facade, som holder længere. Vi tilbyder renovering af blandt andet følgende:

 • Facader
 • Støttevægge
 • Altaner
 • Sokler
 • Kældernedgange
 • Betontrapper og meget andet

Kompetent rådgivning om betonrenovering

Der kan være mange årsager til at få udført en betonrenovering. Nogle har et ønske om at forbedre en facades holdbarhed ved fx at få den renset grundigt og imprægneret, så den er godt beskyttet og mere modstandsdygtig. I andre tilfælde kan det være af ren og skær æstetik. Det ser ikke særligt pænt ud med en slidt facade, og vi kan derfor gøre rigtigt meget for at finde den oprindelige værdi.

Har du brug for en kompetent fagspecialist til at rådgive og vejlede dig om, hvad der kan og bør gøres ved dine udvendige betonkonstruktioner, er vi altid behjælpelige, så du får den rette løsning til dine behov. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om dine muligheder samt giver en faglig vurdering af opgaven. Vi ved af erfaring, at der ikke er mange opgaver, der er ens, hvorfor vi rådgiver individuelt og tager afsæt i det konkrete scenarie. Sådan skaber vi de bedste resultater, når vi udfører en betonrenovering.

Er du interesseret i et godt tilbud på betonrenovering af din bolig eller ejendom, er du velkommen til at kontakte os for at aftale en tid, hvor vi kan komme forbi. Om det er en stor eller lille opgave er ikke afgørende. Vi er her for at hjælpe alle, der har behov for vores ekspertise, viden og ikke mindst erfaring.

Du kan kontakte os på telefon 20 21 34 00 eller skrive til os på info@protectos.dk

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

  • Send en besked

   Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...