PROTECTOS® Nova

PROTECTOS® Nova

PROTECTOS® Nova består af monosilaner, som er enkeltmolekyler. Når molekylerne får forbindelse med fugt inde i muren, sker den kemiske reaktion, også kaldet hydrolysen – her skabes kemisk forbindelse med underlagets OH-grupper. Der dannes SiO-bindinger, som er kendetegnet ved, at de er meget stærke og ikke kan udvaskes.

PROTECTOS® Nova er udviklet og optimeret til danske forhold. For danske bygninger har aldrig været mere udsatte end tilfældet er i dag. Tidens arkitektur betyder opførelse af bygninger med høje facader og lille eller ingen udhæng. Samtidig er der høje krav til isoleringsniveauet, hvilket bevirker minimal udtørring indefra.

PROTECTOS® Nova udmærker sig ved en stærk langtidseffekt og bremser effektivt vand og fugt i at trænge ind i overfladen.

Kategori:

Drift og vedligeholdelse

PROTECTOS® Imprægneringen kræver ingen vedligeholdelse. Når produktet er færdigreageret ligger det beskyttet inde i murværket, og nedbrydes under normale forhold ikke. Effekten kan kontrolleres ved påsprøjtning af vand. Herefter skal der kunne ses en vandfilm på muren, som tegn på at vandet ikke bliver suget ind i underlaget.

Det er vigtigt at underlaget til stadighed er intakt. Derfor anbefales årlig gennemgang og efterfølgende reparation af eventuelle observerede mangler.

Ved behov for afrensning af alger, mos, graffiti m.v. skal der anvendes produkter, som er godkendt af PROTECTOS, for at den garanterede effekt opretholdes. I modsat fald bortfalder eventuel udstedt garanti.

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...