Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

Står du og mangler en specialist til fjernelse af graffiti på din bolig, er vi hos PROTECTOS® eksperter med mange års erfaring bag os. Vi har hjulpet massevis af private boligejere og bygningsindehavere med at fjerne graffiti fra facader og mure. Forsøger man selv at fjerne det med konventionelle produkter, er det en håbløs opgave, der stor set aldrig bliver en succes. Det kræver specielle midler, som, samtidig med at de er utroligt effektive og hårdføre mod graffiti, også er yderst skånsomme mod facaden.

Efter en grundig fjernelse af graffiti giver vi den pågældende mur eller facade en beskyttende behandling, som gør det vanskeligt for maling og graffiti at sidde fast. Dette middel anvender vi særligt til at forebygge med, således at vandalerne hurtigt finder ud af, at det er spildt arbejde at begynde at lave et maleri. Vi kan fjerne graffiti fra facader, mure, hegn og træværk, som er blevet skændet og har brug for en kyndig ekspert til at blive det kvit. Når vi udfører vores arbejde, bliver det altid gjort forsvarligt og med omtanke for naturen med miljøvenlige produkter.

Professionel fjernelse af graffiti

Hvorfor selv begive dig i kast med fjernelse af graffiti, når du kan få professionelle til at gøre det for dig? Har du selv prøvet at fjerne det før, vil du vide, hvad resultatet oftest bliver. Det efterlader synlige spor og afmærkninger af graffitirester, som mildest talt ikke ser særligt pænt ud. Vi kommer gerne ud og gør det for dig, så du ikke selv skal røre en finger. Vi kan udføre det på blandt andet sandsten, kalksandsten, facader, mure og andre former for belægning og beton.

Vores behandlinger er ikke bare effektive i kampen mod graffitimalerier. De beskytter også mod andre skadelige forekomster som fx alger og mos. Ved fjernelse af graffiti eller ved forebyggelse med vores unikke beskyttelsesmiddel reducerer du risikoen for at se alger i de kommende år.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig – særligt hvis du bor i et område, hvor der er meget graffiti – ser vi frem til at høre fra dig. Vi kommer naturligvis gerne, når du har været udsat for graffiti, hvor vi anbefaler, at du kontakter os hurtigst muligt, da det er lettere af få af, jo før man gør det. Kontakt os på telefon 20 21 34 00, eller skriv til os på info@protectos.dk

Kategori:

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...