Fugtsikring af kælder og sokkel

Fugtsikring af kælder og sokkel

Fugtsikring af kælder og sokkel

Mange ældre huse med kældre har på et eller andet tidspunkt haft problemer med fugt, hvis ikke der har været dræn omkring soklen. Det kan medføre, at der opstår fugt grundet oversvømmelse, og det kan være svært at komme af med igen, da det er typisk er mørkt og relativt koldt i en kælder. Hos PROTECTOS® tilbyder vi professionel fugtsikring af kælder og sokkel i høj kvalitet, så du får bugt med skadeligt fugt, der potentielt kan koste dig en formue i skader og renovering.

Ved fugtsikring af kælder og for den sags skyld også fugtsikring af sokkel forstås det, at vi ved hjælp af nogle anerkendte metoder bremser for udviklingen af fugten og sørger for at tørre fundamentet, så der ikke opstår råd og svamp. Har du været udsat for fugtskader, kan vi tage et kig på kælder og/eller sokkel, så vi kan komme med vores anbefalinger og løsningsforslag til, hvordan du slipper af med fugten. Vi bruger de mest miljøvenlige midler overhovedet, da vi tager socialt ansvar.

Mange års erfaring med fugtsikring af fundament

Når man foretager en fugtsikring af kælder og sokkel, går man ind og sætter en spærre for fugtens bevægelse både lodret og vandret. Sådan kan den ikke udvikle sig videre, og man begrænser derfor området og kan koncentrere sig om at behandle det pågældende område. Vi har mange års erfaring med fugtsikring af kælder og sokkel hos såvel private som erhverv og det offentlige, som har haft problemer med fugt, der potentielt kan eller har forårsaget skade.

Der kan være mange årsager til, at der opstår fugt. Det kan blandt andet være på grund af manglende opvarmning eller dårlig overfladebehandling af både kælder og sokkel. Vi har nogle langtidsholdbare imprægneringsløsninger, som er med til at holde vand for døren, så der netop ikke opstår fugt. Bliver der ikke gjort noget ved det, kan fugt også være så skadeligt, at der forekommer revner i betonen.

Er du interesseret i et godt tilbud på fugtsikring af kælder eller fugtsikring af sokkel, ser vi frem til at høre fra dig. Vi vil også rådgive dig med afsæt i din situation, hvad der er den bedst mulige løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 20 21 34 00, eller du kan skrive til os på info@protectos.dk

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...