Fliser og belægninger

Fliser og belægninger

PROTECTOS® Flisevask
– dine fliser bliver som nye

Med tiden bliver fliser og belægningssten på terrasser, gangarealer eller parkeringsarealer beskidte og grimme at se på. Olie, fedt og snavs samt mos, alger, regnvand og forurening betyder, at dine fliser ser ikke længere nye ud.

En behandling med PROTECTOS® Flisevask skåner fliserne og belægningssten, men er yderst effektiv overfor alger og skidt. Teknikken er også effektiv til at fjerne flisepest, der oftest har dybe rødder og derfor kan være svær at fjerne med traditionelle metoder.

15 års garanti

Vi giver 15 års garanti på behandlingen, hvilket dækker over en årlig serviceaftale. På den måde er du sikker på dine fliser ser godt ud i rigtig lang tid.

Behandlingen består i, at vi udlægger miljøsæbe, hvorefter vi renser med PROTECTOS® Hedvandsafrensning, der er en skånsom afrensning med 130 grader varmt vand. Til sidst afsluttes med PROTECTOS® ConSeal fliseimprægnering, der trænger dybt ind i fliserne og beskytter dem mod slid og skidt. Det er en yderst effektiv imprægnering efter rens og algebehandling af fliserne.

Vi er landsdækkende og kommer gerne ud og måler op, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på fliserens i dag.

Kontakt os allerede i dag.

Med PROTECTOS® Flisevask får du:

✔️ Skånsom, men effektiv afrensning og algebehandling af dine fliser
✔️ Et miljøgodkendt produkt til alge- og fliserens
✔️ Forlænger dine flisers liv og holder dem pæne i længere tid
✔️ Effektiv mod mos, alger, regnvand, forurening og flisepest
✔️ 15 års garanti
✔️ Få håndværkerfradrag på arbejdslønnen
✔️ Vi rydder altid pænt op efter os

Kategori:

Mere om PROTECTOS® ConSeal

PROTECTOS® ConSeal beskytter effektivt belægningssten, murværk, sandsten og tagsten imod vandindtrængning og slid. Imprægneringen anvendes på mineralske overflader, hvor den trænger dybt ind i materialet og forstærker betragteligt mod både dagligt og mekanisk slid.

Produktet bremser effektivt indtrængning af vand og opløselige salte og giver en langtidsvirkende visuel afperleeffekt. Denne reduktion i materialets vandoptagelse bidrager positivt til bekæmpelse af mikroorganismer såsom mos, alger og flisepest – og gør at fliser og murværk tørrer hurtigere op efter regnvejr. PROTECTOS® ConSeal’s meget høje indhold af aktive stoffer sikrer en lang holdbarhed.

Den vandbaserede, klare væske påføres med Airless-system på fuldt hærdede nye og gamle overflader. For at sikre høj indtrængning skal overfladen være afrenset og lufttør. Planter, glas, træ, plastik, metal og lignende som er følsomme over for alkaliske påvirkninger beskyttes. Tørretid fra 4-8 timer alt efter underlagets absorberingsevne.

Egenskaber

 • Slidstærk og vandskyende overflade til mineralske materialer
 • Vandbaseret, klar væske
 • God indtrængningsdybde
 • Langtidsvirkende afperleeffekt
 • Diffusionsåben
 • Reducerer dannelsen af hvide aflejringer, udfældninger m.v.

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

  • Send en besked

   Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...