Murstensrens

Murstensrens

Mursten gør Danmark dejligere

Mursten er et fantastisk materiale, som har bevist sin levedygtighed i århundreder. Mursten er smukke, funktionelle og holdbare. Men mursten bliver også nedbrudt af både fugt, forurening, alger, graffiti, fugleklatter og meget andet skidt. Det går naturligvis ud over det smukke ydre og skaber også en række problemer indvendigt i bygningerne.

Mursten kan renses. De kan dermed komme tilbage til det oprindelige udseende og fremstå som var det nærmest et helt nybygget hus. Naturligvis skal et murstenshus have en vis grad af patina, men det skal i så fald helst være en ensartet patina over hele overfladen – og det er sjældent.

Hos PROTECTOS® renser vi alle typer af murværk med syreneutrale produkter. Vi vælger metode efter overfladens hårdhed, arten af skidtet, hvor fastgroet det er og hvad byggematerialet kan tåle. Typisk vil vi anbefale at imprægnere efter afrensningen, så murværket kan bevare sit flotte ydre og funktionelle egenskaber i mange år fremover.

At rense mursten kræver dels mangeårig erfaring og dels de rette afrensningsmidler i forhold til den aktuelle opgave. Hos PROTECTOS® udfører vi alle tænkelige afrensningsopgaver og sætter en ære i at levere et særdeles veludført og professionelt stykke arbejde – altid i en tæt dialog med dig som kunde. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomheds murværk.

Kategori:

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...