Borebiller bekæmpelse

Borebiller bekæmpelse og behandling

Har du problemer med borebiller, der borer sig ind i træværk og forårsager skade, tilbyder vi hos PROTECTOS® borebillebehandling i høj kvalitet. Effektiv borebillebekæmpelse forudsætter, at man ved, hvad man foretager sig. Og det ved vi qua mange års erfaring og succesfuld behandling mod de skadelige biller. En voksen en af slagsen måler mellem 3-6 mm og har de bedste vilkår i nåle- og løvtræ. Det er dog ikke de voksne, der ødelægger dine træer – det er borebillens larver.

Med borebillebehandling kan vi hæmme forekomsten af borebiller og deres larver samt forhindre nye angreb. De æder ganske enkelt træet og kan gøre det i mange år alt afhængigt af fugtniveauet i det pågældende træ. Larverne bliver helt op til 6 mm lange og udvikler sig i løbet af 2 til 8 år. Et typisk tegn på, at du har fået borebiller, er små huller på ca. 1-2 mm. Er der spor af drys fra flyvehullerne, er det også et tegn på, at det kan være inficeret. Vi anvender miljøvenlige midler, som ikke forårsager skade på naturen.

Grundig borebillebekæmpelse af erfarne specialister

Vil du have en effektiv og grundig borebillebekæmpelse, er vi erfarne specialister med mange års erfaring. En borebille kan have en relativt lang livscyklus, hvorfor man efter borebillebehandling skal være opmærksom på, at der kan vise sig tegn af borebiller op til 5 år efter. Vil du sikre dine træer mod de skadelige biller, kan vi behandle dem forebyggende, så billernes vilkår bliver betragteligt forværrede.

Iværksætter man ikke omgående borebillebekæmpelse, når det opdages, kan man risikere, at træet en dag er så nedbrudt, at det styrter sammen. Det kan potentielt være meget farligt for omkringliggende huse, hvis der er tale om større træer. Erfarer du synlige tegn på borebiller, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme og lader tvivlen komme dig til gode. Vi kan behandle træet med det samme, så det bremser nedbrydningen.

Vil du høre mere om borebillebehandling, skal du være velkommen til at tage kontakt til os. Vi har altid en ekspert, der kan fortælle dig mere samt give dig et godt tilbud på behandling af din træer. Husk, at du hos PROTECTOS® altid får høj kvalitet i leverancen og god service af imødekommende fagfolk, der er til for at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på telefon 20 21 34 00 eller skrive til os på info@protectos.dk

Kategorier: , Product ID: 3036

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...