Væg- og facademalinger

Væg- og facademalinger

 

Væg- og facademalinger

Hos PROTECTOS® har vi udviklet produktet PROTECTOS® Top Coat, der er en syrefast coating til særligt udsatte betonoverflader. Den yder en ekstrem stærk beskyttelse mod indtrængende syrer, olier, skadelige gasarter, baser og vand.

Coatingen forsegler og beskytter betonoverflader, betonelementer, gasbeton, cement- og kalkpuds, klinker mv. Samtidig er coatingen velegnet som støvbinder på betongulve og cementbaserede slidlag og belægninger. PROTECTOS® Top Coat kan påføres nyt og gammelt beton og fås i klar og de fleste RAL-farver.

PROTECTOS® Top Coat er velegnet til nye og renoveringsmodne betonbygningsværker som f.eks. siloer, broer, industrihaller, lagerhaller og rensningsanlæg, der udsættes for det stærkt omskiftelige danske vejr.

Den syrefaste coating er specielt udviklet til at beskytte alle overflader i landbruget, uanset om det gælder svin, kvæg, mink, fjerkræ eller noget helt andet. Fordelen er, at skidt, snavs og smuds ikke når at fæstne sig på underlaget samt at sikre det mod vandindtrængning. Desuden hæmmer coatingen bakterietilvæksten og smittetrykket i stalden til gavn for dyrevelfærd og landmandens pengepung.

Behandlingen forsvinder ikke i rengøringsprocessen og PROTECTOS® yder derfor langtidsbeskyttelse. Faktisk garanterer vi mindst 3.500 afvaskninger med kemikalier på PROTECTOS® Top Coat*, hvilket er enestående på markedet. Det er diffusionsåbent og giver en suveræn beskyttelse af cement, beton, mursten og malede overflader.

*Forudsætter at der er anvendt godkendte PROTECTOS® -rengøringsprodukter.

Læs mere om PROTECTOS® Top Coat her.

Kategori:

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...