Trænger din facade også til at blive opfrisket?

PROTECTOS® Concrete Colour

PROTECTOS® Concrete Colour – en to-i-én løsning til imprægnering og farvning af beton.

Ny banebrydende teknik gør det muligt med PROTECTOS® Concrete Colour, at imprægnere og indfarve beton i den samme arbejdsgang.

PROTECTOS® Concrete Colour er ikke en maling, men en laserende og farvet imprægnering, hvor påføringen bevarer den oprindelige og mineralske overflade. Betonen får en semitransparent farve, men du kan stadig se og fornemme betonens karakter og optiske udseende.

Indfarvet beton gør det dermed muligt for arkitekter og bygherrer at gå helt nye veje og skabe innovative  overflader og byggerier i beton, uanset om der er tale om præfabrikerede  elementer eller støbninger, der foregår på byggepladsen.

Læs mere på https://protectos.dk

PROTECTOS® A/S er specialister i gennemgribende facaderenoveringer af bygninger – nænsom afrensning, betonreparationer, imprægnering og efterfølgende facademaling.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.


Tag os med på råd, hvis du har ansvaret for vedligeholdelse, nybyggeri og renovering af boliger eller ejendomme. Vi samarbejder både med private boligejere, ejendomsadministratorer, bygherrer, entreprenører, murermestre og bygningssagkyndige rådgivere.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen allerede i dag, og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.