Kælderrenovering

Kælderrenovering

 

Kælderrenovering

Hos PROTECTOS® tilbyder vi kælderrenovering i høj kvalitet, som gør, at en kælder igen bliver anvendelig og måske endda bliver indrettet som et kontor eller værelse. I mange ældre boliger og virksomheder er der kældre, som ikke bliver brugt, fordi de er gået i forfald og blot bliver brugt til opbevaring for mapper og gamle møbler. Vi kan hjælpe med renovering af kælder, så den bliver så god som ny og igen kan bruges til fulde.

Hvorfor have en klam og fugtig kælder, når du kan have en hyggelig og indbydende en af slagsen, som kan fungere som et frirum, hvor der er plads til at være sig selv. Vi har stor erfaring med at sætte kældre i stand med alt, hvad det indebærer fra fugtsikring til imprægnering og mere generel kælderrenovering, så den bliver stemningsfyldt, og så der kommer noget lys ind og et godt indeklima. Det er typisk det, der er problemet med en kælder – nemlig klimaet.

Renovering af kælder i alle boliger og virksomheder

Uanset om du har en kælder i en bolig eller en virksomhed, kan vi hjælpe dig med at renovere den. Det er en af vores store forcer at forvandle gamle kældre til nydelige rum, som man har lyst til at opholde sig i. Vi pudser vægge og sokkel op, så der ikke er revner med fugt, og så de bliver flotte og præsentable. Yderligere kan vi sørge for, at der kommer noget lys ind, hvilket er forudsætningen for at komme af med fugt.

Drømmer du om at kunne udnytte din kælder, er vi eksperterne, der kan få det til at ske. Renovering af kælder udfører vi med stor passion og engagement, da det rent fagligt er en fornøjelse at se de fremskridt og forvandling, vi kan bidrage med. Så lad os hjælpe dig med en kælderrenovering i høj kvalitet, så du får udnyttet al den plads, der ellers bare er gået til spilde.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for at få et uforpligtende tilbud, så du kan se, hvad det vil koste at renovere kælderen hos dig. Kontakt os på telefon 20 21 34 00 – eller skriv til os på info@protectos.dk

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...