PROTECTOS® 40

Pas godt på dit hus

Huse med begrænset udhæng eller helt uden udhæng er i overhængende fare for at få skader på murværket.

Fugt er årsag til mange skader på specielt nyere huse.

Fugtskaderne kan minimeres ved, at du imprægnerer huset, inden skaden er sket.

PROTECTOS® 40 beskytter dit murværk

Det er blot vigtigt, at du vælger en imprægnering der er:
✔️ Åndbar og 100% diffusionsåbent.
✔️ Du må ikke lukke murværket inde, det skal stadig kunne ånde.

Hos PROTECTOS® er vi eksperter i imprægnering

…og står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud vedr. dit hus

PROTECTOS® 40 er en en tyndtflydende, farveløs murværksimprægnering bestående af mere end 45% virkningsstof og med ethanol som drivmiddel.

PROTECTOS® 40 er udviklet til danske forhold og med mere end 30 års erfaring i Danmark optimerer vi hele tiden så vi kan levere de stærkeste imprægneringsløsninger til det Danske marked.

Den tekniske viden

PROTECTOS® 40 består af monosilaner, som er enkeltmolekyler. Når molekylerne får forbindelse med fugt inde i muren, sker den kemiske reaktion, også kaldet hydrolysen – her skabes kemisk forbindelse med underlagets OH-grupper. Der dannes SiO-bindinger, som er kendetegnet ved, at de er meget stærke og ikke kan udvaskes. Behandlingen bremser vand og fugt i at trænge ind i mineralske materialer.

Denne imprægneringsløsning er specielt udviklet til imprægnering af facader opført i murværk, svagt sugende murværk af hårdtbrændte mursten, engoberede teglsten, præfabrikerede betonelementer, fritlagt beton, facader med mineralsk puds, murværk af kalksandsten, teglsten og keramiske fliser.

Kategori: Product ID: 754

Drift og vedligeholdelse

PROTECTOS® Imprægneringen kræver ingen vedligeholdelse. Når produktet er færdigreageret ligger det beskyttet inde i murværket, og nedbrydes under normale forhold ikke.

Effekten kan kontrolleres ved påsprøjtning af vand. Herefter skal der kunne ses en vandfilm på muren, som tegn på at vandet ikke bliver suget ind i underlaget.

Det er vigtigt at underlaget til stadighed er intakt. Derfor anbefales årlig gennemgang og efterfølgende reparation af eventuelle observerede mangler.

Ved behov for afrensning af alger, mos, graffiti m.v. skal der anvendes produkter, som er godkendt af PROTECTOS®, for at den garanterede effekt opretholdes. I modsat fald bortfalder eventuel udstedt garanti.

Download

Protectos 40 A4 datablad

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...