PROTECTOS® 40

I PROTECTOS® 40-løsningen bruges en letflydende, farveløs murværksimprægnering med en stærk vandafvisende effekt.

PROTECTOS® 40 består af monosilaner, som er enkeltmolekyler.  Når molekylerne får forbindelse med fugt inde i muren, sker den kemiske reaktion, også kaldet hydrolysen – her skabes kemisk forbindelse med underlagets OH-grupper. Der dannes SiO-bindinger, som er kendetegnet ved, at de er meget stærke og ikke kan udvaskes. Behandlingen bremser vand og fugt i at trænge ind i mineralske materialer.

Denne imprægneringsløsning er specielt udviklet til imprægnering af facader opført i murværk, svagt sugende murværk af hårdtbrændte mursten, engoberede teglsten, præfabrikerede betonelementer, fritlagt beton, facader med mineralsk puds, murværk af kalksandsten, teglsten og keramiske fliser.

Varekategori: Product ID: 754

Drift og vedligeholdelse

PROTECTOS® Imprægneringen kræver ingen vedligeholdelse. Når produktet er færdigreageret ligger det beskyttet inde i murværket, og nedbrydes under normale forhold ikke.

Effekten kan kontrolleres ved påsprøjtning af vand. Herefter skal der kunne ses en vandfilm på muren, som tegn på at vandet ikke bliver suget ind i underlaget.

Det er vigtigt at underlaget til stadighed er intakt. Derfor anbefales årlig gennemgang og efterfølgende reparation af eventuelle observerede mangler.

Ved behov for afrensning af alger, mos, graffiti m.v. skal der anvendes produkter, som er godkendt af PROTECTOS®, for at den garanterede effekt opretholdes. I modsat fald bortfalder eventuel udstedt garanti.

Download

Protectos 40 A4 datablad

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...