Misfarvninger – mursten

Misfarvninger – mursten

 

Flyt fokus til en flot overflade

Misfarvet murværk er sjældent kønt at kigge på. De uacceptable farveændringer af teglsten eller mørtel skyldes først og fremmest vandbelastningen på murværket. Det udsættes for vejrliget, men kan også være påvirket af andre forhold. Manglende montering af et tagnedløb, vand fra et vinduesparti eller vand fra undertaget grundet manglende afdækning er blandt synderne.

Misfarvninger viser sig som eksempelvis kalkudfældninger, saltudblomstringer (lyder smukt, men er grimt), “rustpletter” fra mangan og algedannelse. En effektiv indsats mod misfarvningerne forudsætter en præcis identifikation af problemets omfang og udviklingsstadie – og altid gerne ledsaget af nogle renseforsøg inden den egentlige behandling.

Hos PROTECTOS® er vi specialister i syreneutral afrensning af mursten. Vi har mange års erfaring i at udføre disse opgaver og anvender altid specialudviklede midler, der har den rette sammensætning af indholdsstoffer til det aktuelle problem.

Ved at rense murværket bringer vi det tilbage til det oprindelige udseende og ofte anbefaler vi en kombinationsbehandling med imprægnering, så påvirkningen af vand mindskes i fremtiden.

Kategori:

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...