Historiske bygninger

Lad historien leve videre
Hos PROTECTOS® A/S vil vi gerne være med til at værne om de bevaringsværdige bygninger fra fortiden. I sagens natur kan det være svært at genskabe datidens bygningskultur, men en nænsom renovering og restaurering kan opretholde bygningens bevaringsværdi for eftertiden.

Det er afgørende at tænke på helheden, når det gælder de historiske bygninger. Deres oprindelige materialer, identitet, særkende og markante karakter skal bevares. Derfor tilbyder PROTECTOS® A/S erfarne specialister, der kender alt til fornyelse og forskønnelse af netop disse bygningsmæssige kvaliteter.

En renovering af en historisk bygning er som regel et større projekt. Vi sætter os derfor grundigt ind i sagerne og henter viden om eksempelvis byggematerialerne, taghældning, facadens karakter, soklernes beskaffenhed, vinduernes inddeling og meget, meget mere. Denne viden gør os i stand til at rådgive og udføre vores del af projektet.

Kontakt PROTECTOS® A/S allerede i dag og hør nærmere om, hvad vores løsninger kan tilføre din historiske bygning.


Tag os med på råd, hvis du har ansvaret for vedligeholdelse, nybyggeri og renovering af boliger eller ejendomme. Vi samarbejder både med private boligejere, ejendomsadministratorer, bygherrer, entreprenører, murermestre og bygningssagkyndige rådgivere.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen allerede i dag, og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.