PROTECTOS® SC Oleo

PROTECTOS® SC Oleo

PROTECTOS® har skabt et enestående produkt som både er hydrofobisk og oliefobisk i et og samme produkt.

Den helt nyudviklede PROTECTOS® SC Oleo, er en perfekt og genial løsning til overfladebeskyttelse af vand, olie, fedt, urin, smuds samt gør det lettere at fjerne tyggegummi. Den kan anvendes på både facader, vægge, tag, belægninger og gulve af porøse og absorberende materialer fx mursten, beton, granit og træ.

PROTECTOS® SC Oleo er et high-performance produkt, der bygger på de nyeste patenterede nanoteknologier inden for overfladebehandling. Imprægneringen virker ved at give overfladen en lavere overfladespænding end vand, snavs og forurenende væsker, med den unikke molekylestruktur, sikre man at vand og smuds ikke så let hænger fast i og trænge ind i overfladen, hvorved fedt, olie, snavs, tyggegummi og graffiti således også bliver meget nemmere at fjerne. Der er altså her tale om molekyler i størrelsesordenen, flere milliontedele af en millimeter. Millimeter for millimeter, tusindvis af molekyler, der til sammen alle sikre en langsigtet snavs og graffiti beskyttelse på den ydre og de indre sider. Det smarte ved molekylerne her er, at de ikke kun beskytter underlaget, men samtidig også deres egen struktur og dermed deres egen eksistens på langt sigt, grunden er at det ligger i de selvorganiserede og multifunktionelle molekyler, som består af acryl copolymerer med forskellige sidekæder, der opfylder forskellige opgaver

Overfladespændingen i bygningers og gulves materialer er i de fleste tilfælde større end i de forurenende væsker. Det betyder, at væskerne aktivt trækkes ind i materialernes kapillærer – og bliver der! Med PROTECTOS® SC Oleo sker det omvendte. Når et materiale er blevet imprægneret med PROTECTOS® SC Oleo, får overfladen en lavere overfladespænding end de forurenende væsker. Væskerne kan ikke hænge fast eller gribe fat i materialet. Det er også grunden til, at lodrette overflader bliver selvrensende, efter at de er blevet behandlet med PROTECTOS® SC Oleo – trafikos, snavs fra luft og afvises effektivt.

Kategori:

Anvendelse

Anvendelsområder:

 • Beton
 • Tegl
 • Mursten
 • Puds
 • Eternit
 • Granit
 • Marmor

Virkning

Sådan virker det

PROTECTOS® SC Oleo er et high-performance produkt, der bygger på de nyeste patenterede nanoteknologier inden for overfladebehandling. Imprægneringen virker ved at give overfladen en lavere overfladespænding end vand, snavs og forurenende væsker, med den unikke molekylestruktur, sikre man at vand og smuds ikke så let hænger fast i og trænge ind i overfladen, hvorved fedt, olie, snavs, tyggegummi og graffiti således også bliver meget nemmere at fjerne. Der er altså her tale om molekyler i størrelsesordenen, flere milliontedele af en millimeter. Millimeter for millimeter, tusindvis af molekyler, der til sammen alle sikre en langsigtet snavs og graffiti beskyttelse på den ydre og de indre sider. Det smarte ved molekylerne her er, at de ikke kun beskytter underlaget, men samtidig også deres egen struktur og dermed deres egen eksistens på langt sigt, grunden er at det ligger i de selvorganiserede og multifunktionelle molekyler, som består af acryl copolymerer med forskellige sidekæder, der opfylder forskellige opgaver.

Downloads

PROTECTOS® SC OLEO Datablad

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

  • Send en besked

   Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...