Profil

PROTECTOS® – vi behandler overfladen med respekt

Lad os indrømme det: Hos PROTECTOS® er vi ret overfladiske.

Til gengæld går vi virkelig i dybden, når vi imprægnerer, renoverer og renser alle former for overflader på bygninger. Vi går effektivt til værks, når det gælder private boliger, erhvervsejendomme, offentlige bygninger, historiske bygninger og landbrugsbygninger.

Vælg PROTECTOS, når du skal forebygge fugtskader på alle overflader og når du skal udbedre fortidens synder og genetablere et smukt murværk, en pudset facade eller et areal belagt med belægningssten eller klinker.

Nyd synet af et smukt ydre i årevis. Vær med til at sikre et sundere byggeri, en lang levetid, færre udgifter til vedligeholdelse, et lavere energiforbrug og et bedre indeklima. Brug en løsning fra PROTECTOS, der ikke ændrer ved det arkitektoniske udtryk eller facadens originale udseende,

Tag os med på råd, hvis du har ansvaret for vedligeholdelse, nybyggeri og renovering af boliger eller ejendomme. Vi samarbejder både med private boligejere, ejendomsadministratorer, bygherrer, entreprenører, murermestre og bygningssagkyndige rådgivere.

Gør brug af mere end 30 års erfaring på området og få kompetent faglig sparring og troværdig rådgivning baseret på dokumenterede resultater. Få en individuel løsning med afsæt i dine specifikke krav, behov og forventninger. Vi lægger vægt på en tæt dialog i processen fra rådgivning til udført arbejde og er drevet af en stor faglig stolthed, der sikrer dig en holdbar kvalitetsløsning.