Ejendomsadministration

Samarbejde ud over det sædvanlige
Få et tæt, konstruktivt og langvarigt samarbejde med PROTECTOS® A/S, der har mange års erfaring med ejendomsadministratorer over hele Danmark.

Vi har opbygget en dyb viden og indsigt om de særlige forhold, der gælder for ejendomsadminstratorer. Det handler om at finde den optimale løsning, der sikrer en varig vedligeholdelse af alle bygninger, effektive renoveringsprojekter og en langstrakt lønsomhed for dig som kunde hos PROTECTOS® A/S.

Vi kan kunsten at balancere disse faktorer. Vi leverer kvalitet hele vejen igennem, uanset om det gælder byggeteknisk rådgivning, service, løsningsforslag, status på hver enkelt opgave og en altid proaktiv indstilling til nye produkter og løsninger på markedet.

Er du ejendomsadministrator? Kontakt PROTECTOS® A/S allerede i dag og kom på forkant med dine forskellige vedligeholdelsesudfordringer.


Tag os med på råd, hvis du har ansvaret for vedligeholdelse, nybyggeri og renovering af boliger eller ejendomme. Vi samarbejder både med private boligejere, ejendomsadministratorer, bygherrer, entreprenører, murermestre og bygningssagkyndige rådgivere.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen allerede i dag, og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.