Murere søges - til omgående tiltrædelse!

03. marts. 2017

PROTECTOS® A/S står grundet STOR travlhed og mangler dygtige murere.

PROTECTOS® A/S søger murere til bl.a. renovering af betonkonstruktioner, facader, støttevægge, altaner, sokler, betontrapper, kælderrenovering og fugtsikring til opgaver hele Danmark.   

NY AGRO BROCHURE

25. november. 2016

Hos PROTECTOS A/S værner vi om miljøet. Vi er netop kommet med en ny brochure 100% biologisk nedbrydelig.

Den deler vi gerne med dig

Se den her

Varmtvandsrenser til vokseværk

14. september. 2016

Det går forrygende hos PROTECTOS. Vi investerer løbende i ny og innovativ teknologi, der giver øget merværdi for vores kunder. Vi har netop indkøbt endnu en varmtvandsrenser: En Dynajet 500, der regnes for noget af den ypperste teknologi på området. Med det mobile udstyr kan vi afrense stort set alle overflader hurtigt, effektivt og miljøvenligt – og med en meget skånsom behandling af overfladen.

Protectos 40 - Farveløs imprægnering af dit murværk

20. januar. 2015

SE VORES NYE FILM OM IMPRÆGNERING

24. marts. 2014

Her kan du se en ny film vi har lavet, der forklarer fordelene ved PROTECTOS 40

 

Billeder fra Nutrifair

17. februar. 2014

Den 22. og 23. januar 2014 deltog PROTECTOS A/S i den specialiserede fagmesse NutriFair.
Se billeder fra messen her ...

Få fjernet graffiti i en fart

19. februar. 2015

Det gælder om at rykke hurtigt ud, når der er kommet graffiti på væggen. Al erfaring fortæller nemlig, at den første gang graffiti snart bliver efterfulgt af mere af samme skuffe. Sæt PROTECTOS A/S på opgaven her og nu, og lad os få bugt med problemet (for ejerne af bygningsværket ser det sjældent som kunst, men snarere hærværk). 

Fem gode grunde til at imprægnere

18. februar. 2013

Hos PROTECTOS A/S fortæller vi gerne om fordelene ved at imprægnere murværk på bygninger. Vi har netop udgivet brochuren "Hold facaden. Nyd synet i årevis". Den fortæller nærmere om, hvordan du beskytter din bolig med markedets bedste imprægnering. Samtidig har vi formuleret fem gode grunde til at imprægnere med vores efterspurgte produkt PROTECTOS® 40:

1. Bevar et smukt ydre gennem mange år. De behandlede overflader ændrer ikke farve eller udseende.

Vi er med på NutriFair i Fredericia

10. februar. 2014

Den 22. og 23. januar 2014 deltager PROTECTOS A/S i den specialiserede fagmesse NutriFair. Messen finder sted i messecentret Messe C i Fredericia, hvor i alt 238 udstillere vil præsentere deres produkter, nyheder og viden over for dansk landbrug.

Hos PROTECTOS A/S har vi i samarbejde med Expo Partner fra Viborg fået skabt en spændende messestand, hvor vi blandt andet kan mødes med danske svineproducenter for at fortælle mere om vores produkter og ydelser til landbruget.

Luk spalterne i svinestalden

18. februar. 2013

Der bliver travlt med at lukke spalter i de danske svinestalde. Den 1. januar 2013 trådte et nyt EU-regelsæt i kraft. Reglerne kræver at mindst en tredjedel af gulvarealet i en svinestald skal være udlagt til et drænet og fast areal, hvor svinene kan hvile sig. Det er ikke alle danske svineproducenter, der lever op til de nye regler – og derfor forventer PROTECTOS A/S stor travlhed på dette punkt: