Boligselskaber

Kom i godt selskab

Nu er det jo ikke for at overdrive. Men i al jysk beskedenhed mener vi, at PROTECTOS® A/S er et rigtigt godt selskab. Især når det gælder om at rense, renovere og imprægnere facader og andre overflader i boligelskaber landet over.

Der findes over en halv million almene boliger i Danmark, og størsteparten af disse boliger er opført i perioden 1950-1974. Faktisk er mange af dem i en byggeteknisk dårlig tilstand. Bag de “pæne” mursten gemmer sig ofte en uhensigtsmæssig indretning, fugtige og uudnyttede kældre og generelle bygningsskader fra tidligere renoveringer.

Heldigvis er der håb forude for danske boligselskaber. Hos PROTECTOS® A/S tilbyder vi skræddersyede løsninger til selskaberne, der rummer hele processen fra rådgivning til konkret udførelse af vedligeholdelsesopgaverne – resultatet er en lønsom og langvarig løsning til gavn og glæde for beboere og beboerledelse.

Kontakt PROTECTOS® A/S allerede i dag og gå i dialog omkring en værdiskabende løsning til netop dit boligselskab.


Tag os med på råd, hvis du har ansvaret for vedligeholdelse, nybyggeri og renovering af boliger eller ejendomme. Vi samarbejder både med private boligejere, ejendomsadministratorer, bygherrer, entreprenører, murermestre og bygningssagkyndige rådgivere.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen allerede i dag, og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.