Skimmelsvampbekæmpelse med miljøvenlige midler

Skimmelsvampbekæmpelse med miljøvenlige midler

 

Vi tilbyder alle former for sanering og rensning indenfor mug, skimmel og svamp – i alle typer af bygninger og konstruktioner.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Skimmelsvampbekæmpelse med miljøvenlige midler

Hos Protectos tilbyder vi effektiv skimmelsvampbekæmpelse med miljøvenlige midler, som er designet til at få bugt med mug, skimmel og svamp. Oplever du problemer med udvikling af fugt i din bolig, handler det om at gøre noget ved det så hurtigt som muligt. Har du brug for skimmelsvampbehandling, har vi udviklet nogle fugtsikringsprodukter i høj kvalitet, som blandt andet anvendes på sokler og vægge.

Vi er specialister i alle former for sanering og rensning, når det kommer til mug, skimmel og svamp i alle typer af bygninger og konstruktioner. Er der først opstået skimmelsvamp i din bolig eller virksomhed, kan vi løfte opgaven for dig. Jo længere tid det bliver, jo værre bliver det for fx en væg, der er inficeret. Derfor er vores klare anbefaling, at du yder en indsats for at få fjernet grundigt.

Mange års erfaring med professionel skimmelsvampbehandling

Gennem årene har vi stået for mange projekter, der involverer skimmelsvampbehandling. Det har både været for private og erhverv – og typisk i ældre bygninger og boliger. Er en konstruktion ikke beskyttet grundigt eller isoleret godt nok, kan der opstå komplikationer. Vi har mange års erfaring med skimmelsvampbekæmpelse og har derfor indgående indsigt i, hvordan man skiller sig af med det igen, når først det er opstået.

Vores faglige viden og ekspertise har også ført til, at vi har udviklet produkter til fugtsikring og behandling på baggrund af vores erfaringer. Skal du bruge en kompetent fagmand til at få bugt med de gener, du end må have med skimmel, mug og svamp, skal vi nok hjælpe dig. Ser du inficerede områder, der er mere end 1 kvadratmeter, bør du omgående søge professionel hjælp til at få det fjernet.

Gør noget ved problemet med det samme

Alt efter hvor du opdager fugt og svamp, er det mere eller mindre presserende. Er det eksempelvis i et rum, der er tilsigtet beboelse, er det klart, at det skal fjernes med det samme. Selv om det er ret få, der er allergisk over for skimmelsvamp, er det stadig skadeligt for en konstruktion. Og i nogle tilfælde skal der fjernes så meget, at man må støbe nyt efterfølgende.

Vil du have en professionel vurdering af, hvad der kan og bør gøres i dit konkrete tilfælde i forhold til skimmelsvampbekæmpelse, er vi altid klar til at give et godt tilbud. Vi benytter altid miljøvenlige materialer, som er skånsomme mod naturen. Samtidig er det utroligt effektive midler, der omhyggeligt eliminerer alle skadelige svampe og fugt.

Tag kontakt os på telefon 20 21 34 00 eller på info@protectos.dk, hvis du vil høre mere.

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...