Anti graffiti – få hjælp fra PROTECTOS® til graffitifjernelse

Anti graffiti – få hjælp fra PROTECTOS® til graffitifjernelse

Antigraffiti

I kampen mod graffiti er vi hos PROTECTOS® nogle af landets førende specialister i antigraffiti. Gennem årene har vi fået bugt med rigtig meget graffiti på private boliger, virksomheder og offentlige bygninger. Som professionelle fageksperter er vi udstyret med redskaber og midler, der kan fjerne maling effektivt, uden at det efterlader spor af graffiti.

Kaster man sig ud i at gøre det selv uden specialudviklede midler til formålet, er det ikke muligt at fjerne uden at forårsage skade på boligens bagvedliggende maling. Og når du får os professionelle til at udføre det for dig, kan du være sikker på, at der bliver anvendt miljøvenlige produkter, som naturen ikke tager skade af.

Har du været udsat for skænding med graffiti på din bolig, bør du omgående få gjort noget ved problemet. Vi kan træde til og hjælpe til med antigraffitiprodukter i høj kvalitet, som ikke bare fjerner graffitien grundigt, men som også bidrager til at beskytte underlaget efterfølgende. Vi fjerner graffiti på alle typer facader, mure og hegn, hvorfor du altid kan tilkalde os, hvis du mangler en kompetent specialist til antigraffiti.

Få en permanent antigraffitiløsning

Man siger, at det bedste forsvar er et angreb. Vi har det perfekte produkt, som er unikt udviklet til at beskytte facader mod graffiti, da det gør det næsten umuligt for graffitien at fæstne sig. Vi giver din facade en grundig behandling med antigraffiti, hvilket kan gøres forebyggende, uden at den har været skændet. Sådan er den godt beskyttet – ikke bare mod graffiti, men også mod forekomst af alger og mos. Særligt alger har gunstige vilkår i det danske klima, hvorfor det kan være en god investering at forebygge mod disse også.

Vasker du ofte din facade, bevares det beskyttende lag stadig. Det er en permanent antigraffitiløsning, der ikke forsvinder, og du får dermed den optimale beskyttelse af din bolig, du overhovedet kan få. Har du ofte problemer med graffiti, og har du ved lejlighed selv forsøgt dig med at fjerne det uden den store succes, tilbyder vi at gøre det for dig til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 20 21 34 00 eller skriv til os på info@protectos.dk, og hør mere om priser eller få en aftale ved akut behov for fjernelse af graffiti. Vi kommer, så hurtigt vi kan

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...