PROTECTOS® Betonlasur

PROTECTOS® Betonlasur

PROTECTOS® Concrete Colour, der er en to-i-én løsning til imprægnering og farvning af beton.

Med produktet kan du både imprægnere og indfarve beton i den samme arbejdsgang.
PROTECTOS® Colour er ikke en maling, men en laserende og farvet imprægnering, hvor påføringen bevarer den oprindelige og mineralske overflade. Betonen får en semitransparent farve, men du kan stadig se og fornemme betonens karakter og optiske udseende.
Indfarvet beton gør det dermed muligt for arkitekter og bygherrer at gå helt nye veje og skabe innovative overflader og byggerier i beton, uanset om der er tale om præfabrikerede elementer eller støbninger, der foregår på byggepladsen.
Farver vil altid give beton et særligt individuelt udtryk. Derfor anbefaler vi at teste imprægneringen på et aktuelt materiale, så vi sammen kan vurdere udfaldskravet.

Fordelene ved PROTECTOS® Concrete Colour

  • Markant reducering af vandabsorbering og absorbering af vandige og skadelige stoffer som eksempelvis klorider
  • Styrker, beskytter og forlænger holdbarheden på grund af den dybe indtrængning
  • Binder farvestofferne stærkere til underlaget
  • Gør overfladerne mere selvrensende
  • Skjuler misfarvninger
  • Hæmmer mos og alger
  • Olie- og fedtafvisende
  • Fuldt diffusionsåben
  • Tørrer hurtigt efter udførelse
  • Ét produkt med mange fordele
Kategori:

Anvendelse

Hvor anvendes produktet
Brug PROTECTOS® Concrete Colour til overfladebehandling, beskyttelse og imprægnering af belægninger, støttemure, vægge, udendørs på sugende og porøse underlag fliser og belægningssten, terrasser, indkørsler, trapper, svalegange og arealer med mange fodgængere. Produktet er også effektivt ved toning eller farvejustering på nye byggematerialer med ikke-acceptable farvenuancer eller skjoldede overflader, som er vanskelige at rengøre. Det kan med fordel bruges til at markere striber ved p-anlæg og lignende.
PROTECTOS® Concrete Colour påføres med Airless-system.

Virkning

Sådan virker det
PROTECTOS® Concrete Colour trænger ind i materialets kapillærer og porer. Her binder produktets positivt ladede fangarme sig stærkt til den negativt ladede overflade. Der dannes en stærk overfladespænding, som bremser vand og andre væsker i at trænge ind. Samtidig gør imprægneringen behandlede overflader vand og smuds afvisende, den hæmmer endvidere mikroorganismer i at udvikle sig til nye alge- og mosbelægninger. Underlaget kan frit “ånde”, da PROTECTOS® Concrete Colour er fuld diffusionsåben.
PROTECTOS® Concrete Colour fås i alle RAL/NCS farver. Derudover er det muligt at sammensætte en helt specifik farve ud fra specifikke ønsker, det giver arkitekter stor mulighed for at skabe spændende og innovative byggerier i beton, hvor farven kan spille en markant rolle. Farven kan naturligvis undlades, hvis der udelukkende ønskes en imprægneringen.

Downloads

PROTECTOS® Betonlasur Datablad

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...