PROTECTOS® B

PROTECTOS® B

 

I PROTECTOS® B-løsningen bruger vi en letflydende, farveløs betonimprægnering med en stærk vandafvisende effekt. Vores behandling beskytter effektivt mod indtrængning af vand og fugt. Imprægneringen er specielt udviklet til imprægnering af facader opført i svagt sugende, mineralske byggematerialer såsom beton, teglsten og keramiske fliser.

Kategori:

Drift og vedligeholdelse

PROTECTOS® Imprægneringen kræver ingen vedligeholdelse. Når produktet er færdigreageret ligger det beskyttet inde i murværket, og nedbrydes under normale forhold ikke.

Effekten kan kontrolleres ved påsprøjtning af vand. Herefter skal der kunne ses en vandfilm på muren, som tegn på at vandet ikke bliver suget ind i underlaget.

Det er vigtigt at underlaget til stadighed er intakt. Derfor anbefales årlig gennemgang og efterfølgende reparation af eventuelle observerede mangler.

Ved behov for afrensning af alger, mos, graffiti m.v. skal der anvendes produkter, som er godkendt af PROTECTOS, for at den garanterede effekt opretholdes. I modsat fald bortfalder eventuel udstedt garanti.

Download

Protectos B A4 datablad

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

    • Send en besked

      Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt...