Overfladebehandling

Dybest set handler overfladebehandling om at bevare materialets overflade af æstetiske grunde. Det skal beskyttes mod vind og vejr, og beskyttes mod alle ydre påvirkninger, der vil kunne ændre på overfladens egenskaber.

Hos PROTECTOS A/S handler det først og fremmest om at imprægnere porøst byggemateriale som fx mursten og beton, som udveksler fugt med omgivelserne. Kunsten er at forhindre fugtoptagelse i materialerne og samtidig tillade en vis grad af fugtafgivelse inde fra.

Forudsætningen for en effektiv overfladebehandling er, at byggematerialet er renset, tørt og sugende. Vi har forskellige metoder til at rense facader og andre overflader, så det efterfølgende er muligt at opnå høj effektivitet gennem selve imprægneringen. Efter imprægneringen er det igen muligt at male oven på de imprægnerede overflader og dermed sikre sig en komplet og vedvarende løsning med høj æstetisk værdi.

Ved at imprægnere nedsætter du samtidig boligens varmeforbrug, da den vandafvisende effekt mindsker murværkets evne til at absorbere fugten. Varmeledningsevnen mindskes ganske enkelt, da tør luft varmes hurtigere end våd luft. En effektiv overfladebehandling fra PROTECTOS A/S er energibesparende.

Vælg PROTECTOS A/S og gør brug af vores erfarne specialister, der har mere end 30 års brancherfaring med at imprægnere. Vi dokumenterer vores arbejde til mindste detalje og giver garanti på alle produkter og løsninger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen nedenfor allerede i dag og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.