Afrensning

Facaderens til boligejere

Tidens tand sætter sine spor på din bolig. Vind og vejr ændrer boligens oprindelige udseende og efterhånden forandrer det visuelle udtryk sig derefter. Det ses eksempelvis af smudsaflejringer, snavs, alger, mos, misfarvninger, frostsprængninger og endda graffiti hos nogle boligejere.

Hos PROTECTOS A/S gør vi noget ved sagen. For facaden er jo boligens visitkort. Vi hjælper private boligejere med at rense facader, bygninger og overflader. Vi har det nødvendige udstyr, erfaringen og kompetencerne til at sikre et optimalt resultat. Vi tilbyder en bred vifte af metoder – som fx sandblæsning, hedvandsafrensning og graffitirens – og uanset metode får du mest nænsomme behandling af din bolig.

Samtidig tager vi ansvaret for miljøet og omgivelserne – og anvender syreneutrale produkter. Vi ser kemikalier som den sidste udvej og vælger altid den mest skånsomme afrensningsmetode. Vores udstyr kan desuden indstilles, så tryk, sand og vandforbrug er tilpasset den enkelte opgave. På denne måde sikrer vi, at vi kun forbruger de nødvendige ressourcer, og at ressourcespildet forbliver på et absolut minimum.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen nedenfor allerede i dag og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.