Privat boligbyggeri

Hold facaden. Nyd synet i årevis.

Beskyt din bolig med markedets bedste behandling - fra PROTECTOS A/S. Flere og flere boligejere opdager fordelene ved at behandle bygningsværket, uanset om det er ældre byggeri eller helt nyopførte huse. At behandle boligen handler om at bevare bygningens smukke ydre og tilføre boligen en høj grad af nytteværdi og funktionelle fordele.

Nye huse er som oftest flotte at se på. Men når det gælder indtrængning af vand er billedet lidt mere sløret. For den moderne byggestil med store og åbne facader, udækkede murstensvægge, gavle uden udhæng og lange vinduesbånd er en ren gavebod for vandet. Det trænger nemmere ind i murværket og kan medføre stor synlig skade på murværket - hvis man vel at mærke ikke har taget de nødvendige forholdsregler.

Vores produkter og løsninger egner sig både til almindelige mursten, svagt sugende murværk med hårdtbrændte sten, præfabrikerede betonelementer, fritlagt beton, teglsten, mineralsk puds, kalksandsten og keramiske fliser er blandt de byggematerialer, der med fordel kan behandles.

Hos PROTECTOS A/S er vi specialister i at rense, renovere og overfladebehandle alle former former for byggeri. Vi har ikke blot udviklet vores egne produkter. Vi udfører også opgaverne med egne fastansatte medarbejdere, der har mere end 25 års erfaring fra byggebranchen – og naturligvis dokumenterer vi altid vores løsninger efter meget skrappe kvalitetskrav.

Vi forsøger altid at løse eventuelle problemer sammen med den enkelte kunde. Skulle det mod forventning ikke lykkedes, skal du vide, at du som privatkunde har ret til at kontakte Byggeriets Ankenævn.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106
1358 København K

Læs mere på www.byggerietsankenaevn.dk

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen nedenfor allerede i dag og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.