Beskyt dine flotte fliser

Der er intet smukkere end en flot flisebelægning! Mos, alger og flisepest kan dog hurtigt ændre udtrykket til noget mindre skønt. Nu kan du beskytte dine flotte fliser mod alger, mos og andre uskønne belægninger – og slippe for det kedelige rensearbejde fremover.

Vores imprægnering beskytter mod vandindtrængning – og når vandoptagelsen mindskes er der ikke længere samme gode grobund for alger og mikroorganismer. Ved regnvejr vil vandet simpelthen prelle af overfladen i stedet for at blive opsuget af stenen. Derfor vil dine belægningssten fremover også tørre langt hurtigere op efter nedbør.

Og som en ekstra gevinst oveni beskytter PROTECTOS ConSeal-imprægneringen mod slid og indtrængning af olie, kaffe, salte og lign. der ellers normalt nemt absorberes af ubehandlede overflader og kan give grimme pletter til stor ærgelse for alle.

Hvis der er tale om fliser, der har lagt i nogle år, vælger de fleste først at få foretaget en grundig men skånsom afrensning af belægningen, for at bringe stenen tilbage til dets oprindelige udseende. Samtidig fjernes alle de fedtpletter og andre urenheder, som altid vil have sat sig i overfladen gennem årene.

Vores miljøvenlige imprægnering er en transparent væske der sprøjtes på overfladen. Den trænger dybt ned i stenene og sikrer mange års holdbarhed. Den er usynlig for øjet – undtagen når det regner – så er du ikke i tvivl om, at den virker!
 
Hvis der alligevel skulle komme lidt mos eller algevækst er det langt nemmere at fjerne – og mindre rensearbejde betyder mere tid til at nyde dine flotte fliser ...

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen nedenfor allerede i dag og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.