Fugtsikring

Få bugt med fugt

Fugtige kældre og fugtige vægge i bygninger er et stort problem. Det koster nemlig mange penge at udbedre råd- og svampeskader. Samtidig er det brandærgerligt, at man eksempelvis i ældre bygninger ikke udnytter pladsen i kælderen på grund af fugt. Det er spild af gode kvadratmeter.

Den opstigende fugt kan skyldes ude fra kommende årsager, manglende opvarmning i kælderen, fejlagtig overfladebehandling på kældervægge eller meget andet. Hos PROTECTOS A/S er vi klar til at tage fat om nældens rod og komme med både klare anbefalinger og effektive løsningsforslag. For det gælder om at komme fugten til livs og sikre sig, at problemet ikke vokser sig større end det er.

Fugtsikring er som regel en del af et større renoveringsarbejde. Det handler om at stoppe den opstigende grundfugt og effektivt sætte en spærre for fugtens "rejse" i både vandret og lodret bevægelse. Hos PROTECTOS A/S bruger vi udelukkende anerkendte, dokumenterede og højeffektive metoder til at fugtsikre, og vi har alle former for offentligt byggeri på vores referenceliste.

Ring allerede i dag og få et attraktivt tilbud på fugtsikring til ejendommen.

 

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen nedenfor allerede i dag og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.