Erhvervsejendomme

Vælg en professionel sparringspartner

Hos PROTECTOS A/S samarbejder vi med en række vidt forskellige virksomheder landet over - i forskellige størrelser, brancher og landsdele og med vidt forskellige udfordringer omkring deres bygninger.

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger til imprægnering og overfladebeskyttelse af facader på erhvervs- og udlejningsejendomme – fra firmadomiciler og fabriksbyggerier til etageejendomme, boligkarreer og diverse landbrugsbygninger.

I hvert eneste projekt har vi en tæt dialog med en række mennesker. Det kan blandt andet være ejendomsadministratorer, håndværksmestre og bygningssagkyndige rådgivere. Det gør det muligt at rådgive sagligt, fagligt og på et kompetent grundlag - uanset projektets omfang og udfordringer.

Vores løsninger ændrer aldrig byggeriets arkitektoniske udtryk eller murværkets og facadens originale udseende. Imprægnering handler både om at bevare ejendommens pæne ydre og beskytte den mod indtrængende vand og fugt. Det sikrer et sundt og solidt byggeri mange år fremover. Samtidig mindskes vedligeholdelsesudgifterne markant, indeklimaet forbedres og varmeforbruget reduceres.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen nedenfor allerede i dag og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.