Slidstærke og syrefaste belægninger

Renovér på rekordtid til yderst attraktive priser

Staldgulve bliver udsat for mange nedbrydende væsker fra foder, savl og afføring fra dyrene. Et betongulv risikerer dermed at blive nedbrudt, hvis det ikke er fremstillet i en meget høj kvalitet. Krybberne og området omkring disse er særligt udsatte for syrepåvirkning.

Inde i en stald med fx malkekvæg findes en række "kritiske" punkter, som er særligt udsatte for slidtage. Det kan være foderborde, fodergange, vaskepladser, malkerum og området ved malkerobotter og lignende, som dagligt bliver slidt af dyr, mennesker og maskiner. Takket være de enestående produkter fra PROTECTOS A/S kan du undgå produktionsstop mellem de enkelte malkninger, hvilket bidrager positivt til lønsomheden.

Udenfor tærer syren fra ensilagen hårdt på plansiloens beton. Også her kan vi være behjælpelig med løsninger, der forvandler din slidte plansilo til en stærk og syrefast silo igen.

Minkavleren har en række lignende udfordringer i flårum, pelsrum og tromlerum, mens fjerkræavleren har store overflader på gulve, vægge og lofter, som med fordel kan males og beskyttes.

Samtidig stiller myndighederne skrappe krav til overfladen på gulve og vægge, der skal holdes fri for bakterier. Overfladerne skal helst kunne spules med fx en højtryksrenser – og derudover er at det naturligvis smart at have gulve, der hurtigt kan blive rengjort. Det hjælper vi med hos PROTECTOS A/S.

Vælg en gennemtænkt løsning fra PROTECTOS A/S. Få en samlet løsning, hvor vi renoverer betonunderlaget, påfører epoxybelægningen og afslutter med en højeffektiv coating. Det giver et optimalt, lønsomt og langtidsholdbart resultat.

Kontakt PROTECTOS A/S og få et uforpligtende tilbud på en effektiv totalløsning til stalden.

Slidstærke belægninger til gulv og væg i malkestald
Slidstærke belægninger til gulv og væg i malkestald
Slidstærke belægninger til gulv og væg i malkestald
Slidstærke belægninger til gulv og væg i malkestald

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen nedenfor allerede i dag og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.