Skadedyrsbekæmpelse

Når billerne stikker snuden frem ...

Skadedyr er hverken kæledyr eller brugsdyr, men kan til gengæld forårsage indkomsttab og hygiejniske udfordringer. Der kan forekomme forskellige skadedyr i landbruget, men de mest udbredte (hos vores kunder) er kornsnudebiller i kornlagre og siloer og borebiller i diverse trækonstruktioner. Derudover kan hvepse (gedehams) volde problemer.

For ikke at lide økonomiske tab er det afgørende med en forebyggende indsats. Det kan fx ske ved hjælp af fugtsikring og ved at være opmærksom på de rette temperaturer i kornlagre og siloer samt at forhindre fugtige forhold, der fremmer forekomsten af skadedyr.

Hvis skaden er sket, har PROTECTOS A/S godkendte produkter og det relevante og professionelle udstyr til bekæmpelsen. Vi behandler alle typer insekter og retter behandlingen ind efter dette. Hvis det fx handler om kornsnudebiller anvender vi korngasning som metode. Vores erfarne medarbejdere har certifikat til at udføre skadedyrsbekæmpelse efter forskrifterne og er efterhånden blevet "drevne rotter" på området.

Kontakt PROTECTOS A/S allerede i dag, hvis skaden er sket – eller endnu bedre, hvis du ønsker at forebygge en eventuel skade med skadedyr.

 

Kontakt os for en uforpligtende dialog om vores løsninger, services og kompetencer.

Udfyld kontaktformularen nedenfor allerede i dag og du vil høre fra os snarest. Det lover vi.